flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

наказ про оголошення конкурсу

06 липня 2017, 10:15

 

 


Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

26100, смт. Новоархангельськ Кіровоградської області, вул. Слави, 26

 

 

 

Н  А  К  А  З        №  18  - К

 

 

Про оголошення конкурсу на
заміщення вакантної посади                                                          від 06 липня 2017 року

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року №889-VІ та постанови Кабінету міністрів України від 25 березня 2016 року №246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби», у зв’язку з необхідністю заміщення вакантної посади державного службовця,   -

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - старшого секретаря Новоархангельського районного суду Кіровоградської області:

 

  1. Затвердити умови проведення конкурсу згідно із додатком № 1.

 

  1. Заступнику керівника апарату суду (Биць Т.Л.) забезпечити оприлюднення наказу про оголошення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - старшого секретаря Новоархангельського районного суду Кіровоградської області на офіційному веб-сайті Новоархангельського районного суду Кіровоградської області згідно з додатками та надіслати відповідну інформацію на електронну адресу Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях : vacancy9@nads.gov.ua. В електронній формі (скановану копію наказу у форматі pdf. та умови проведення конкурсу у форматі doc. або docx.) не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.

 

  1. Конкурсній комісії провести конкурсний відбір на старшого секретаря Новоархангельського районного суду Кіровоградської області 03 серпня 2017 року о 12.00 за адресою вул. Слави, 26 смт. Новоархангельськ Кіровоградської області.

 

  1. Конкурсній комісії в своїй роботі керуватися Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року №246

 

  1. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - старшого секретаря Новоархангельського районного суду Кіровоградської області покладається на заступника керівника апарату Новоархангельського районного суду Кіровоградської області Биць Тамілу Леонідівну.

 

Адміністратор несе персональну відповідальність за проведення письмових етапів конкурсу та за розголошення інформації, що стала йому відома під час проведення конкурсу.

Адміністратор веде протокол засідання конкурсної комісії, оформляє відомості результатів конкурсу тощо.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

В.о.керівника апарату

Новоархангельського районного суду                                                             Т.Л.Биць