flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про порядок надання інформації на запити щодо формування суддівського досьє

03 липня 2017, 09:36

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України розпочато підготовку до проведення кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді. З цією метою Комісією здійснюється формування суддівського досьє, у зв’язку з чим від судів та суддів надходять численні запити до Національної школи суддів України та її регіональних відділень щодо надання інформації про проходження підготовки суддів та здійснення викладацької діяльності.

Національна школа суддів України інформує, що після проходження суддею підготовки в Національній школі суддів України чи її регіональних відділеннях інформація про це, згідно вимог “Порядку формування, ведення, обліку та зберігання особових справ суддів”, обліковується в особовій справі судді за місцем роботи.

У разі необхідності уточнення інформації про проходження конкретним суддею підготовки, здійснення викладацької діяльності суди мають звертатися за територіальністю до Національної школи суддів України (м.Київ) або того регіонального відділення в якому суддя проходив зазначену підготовку чи брав участь викладачем, фасилітатором, розробником навчального курсу.