flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кузьміних Олену Олексіївну та Баліцького Сергія Миколайовича

20 листопада 2020, 09:04

Оголошення про виклик до суду 

 

     Новоархангельський районний суд Кіровоградської області викликає Кузьміних Олену Олександрівну, документ, що стверджує особу - не відомо, останнє відоме місце проживання якої: вул.Героїв Десантників, буд.9 кв.9, м.Житомир, Житомирської області, як відповідача 2 у підготовче судове засідання у цивільній справі №394/844/20 за позовом Лозінського Віктора Олександровича до Баліцького Сергія Миколайовича, Кузьміних Олени Олексіївни про спростування недостовірної інформації, яке відбудеться 22 грудня 2020 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні суду за адресою: вул. Слави, 26, смт.Новоархангельськ, Кіровоградська область, веб-адреса: https://na.kr.court.gov.ua 
     Відповідачу пропонується надіслати: 1) суду - відзив на позовну заяву і письмові та електронні докази (які можливо доставити суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2)позивачу, відповідачу - копію відзиву та доданих до нього документів.
     Відповідач зобов'язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явились в судове засідання без поважних причин.
     Учасники судового процесу та їх представники повинні добросовісно користуватись процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов'язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасника справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб. 


Суддя Новоархангельського районного суду
Кіровоградської області                                                                              Л.П. Краснопольська