flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя звільнила Ольгу Булку з посади заступника Голови ДСА України у зв’язку з переведенням

26 грудня 2017, 11:49
26 грудня 2017, 14:15
 

Вища рада правосуддя 26 грудня 2017 року розглянула питання про звільнення Булки Ольги Аркадіївни з посади заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Доповідач – член Вищої ради правосуддя Тетяна Малашенкова повідомила про звернення Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка до Вищої ради правосуддя щодо звільнення заступника Голови Державної судової адміністрації України Булки О.А. за її заявою у зв’язку з переведенням для подальшої роботи в апараті Верховного Суду.

Тетяна Малашенкова нагадала, що відповідно до пункту 19 частини першої статті 3 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» Вища рада правосуддя призначає на посаду та звільняє з посади Голову Державної судової адміністрації України, його заступників.

Частиною шостою статті 153 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» передбачено, що Голова Державної судової адміністрації України має заступників, які призначаються на посаду та звільняються з посади Вищою радою правосуддя відповідно до законодавства про державну службу.

Заслухавши члена Вищої ради правосуддя Малашенкову Т.М., керуючись статтями 3, 34 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» та статтею 41 Закону України «Про державну службу», Вища рада правосуддя вирішила звільнити Булку Ольгу Аркадіївну з посади заступника Голови Державної судової адміністрації України у зв’язку з переведенням.

 

Прес-центр судової влади України